Caritas župe sv. Ilara; Hvala svima koji su došli i podržali humanitarnu akciju na Uskrsni ponedjeljak

- Humanitarnom akcijom, koja se održala na Uskrsni ponedjeljak, dana 18.04.2022. prikupljena su sredstva za potrebite obitelji naše župe. Djeca su uživala u ponuđenim igrama, kojima su pristupali kroz humanitarne kotizacije.

Jako smo zadovoljni odazivom obitelji, a posebno djece koja su pokazala veliki interes za igre na otvorenome. Sredstva su prikupljana i kroz prodaju rukotvorina, humanitarno fotografiranje,  te kolače koje su izradile vrijedne ruke naših domaćica.

Svi smo se povezali i kroz zajedništvo i darivanje proslavili Uskrs u našoj Župi, a ljudi su pokazali da imaju srce i da ga se ne boje darovati drugima u potrebi.

Ovim putem želimo se zahvaliti Bogu koji nas je blagoslovio lijepim vremenom i svim ljudima bez kojih ova humanitarna akcija ne bi bila moguća.

Hvala svim našim mladima, animatorima naše župe, ali i svima ostalima animatorima koji su nesebično došli i darovali svoje talente s brojnih župa naše biskupije.

Hvala našim domaćicama na ukusnim slasticama, svim našim kreativcima i umjetnicima amaterima koji su pokazali veliko srce i darovali svoje rukotvorine.

Hvala našim poduzetnicima i ugostiteljima na velikodušnosti i spremnosti da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija; Medius d.o.o, Lacus bazeni, Texo Gradnja d.o.o,  Didi Kolor d.o.o,  Ab Grafika, Subrenum events, udruzi „Baltazar“, It usluge, fotografkinji Željki Milić,  Club 23, Catamaran, Kolarin, Hogar, Tutto Bene, Dolce Vita, Flamingo, Pizza Trica, fast food Alf, te općini 'Župa dubrovačka' i hotelu 'Mlini' na prostoru.

Svima koji su došli i podržali ovu akciju hvala od srca,  jer ipak je najveće blago u životu Imati srce za drugoga - poručuju iz
Caritas župe sv. Ilara

Back to Top