Zbor mladih Župe Svetog Ilara

U zadnje vrijeme u našoj župi primjetno je kako je Sv. misa u 11,15 sati obogaćena s pjevanjem mnogo mladih glasova. Bogu hvala, dio mladih i djece priključio se pjevanju u zboru što je veliko bogatstvo za župnu zajednicu i naše nedjeljne susrete.

Primjetno je kako iz nedjelje u nedjelju obogaćuju liturgiju s novim pjesmama i veselim glasovima. Sve to pod vodstvom i svirkom dugogodišnjih članica ovog zbora Karle Šantić i Gabriele Matković. Svima od srca hvala, kao i roditeljima koji ih prate da ustraju i s probama i s crkvenim pjevanjem.

Za sve koji žele zauzetije sudjelovati u vjerskom životu župe sv. Ilara ima mjesto u zboru, ministriranju, susretima mladih..., a i svi koji su obdareni dobrim pjevačkim umijećem dobro bi došli za obogatiti seniorski crkveni zbor. U ovo predbožićno vrijeme - hvala svima koji svoju vjeru daruju na bilo kojem području u župi sv. Ilara Mlini.

Treba napomenuti kako prilikom zajedničke fotografije nekoliko članova zbora mladih nije bilo prisutno, drugom prilikom. Svakako su vrijedni nositelji Božjeg duha u našoj župi.

Back to Top