SRETAN VAM I BLAGOSLOVLJEN USKRS!

Vazmena je osmina
Uskrsni Ponedjeljak – sv. Misa u Kuparima u 10,00 sati

Ostale dane mise redovito u 19,00 sati, a subotom u 8,00.
Slijedeća nedjelja – Bijela nedjelja ili Mali Uskrs
         
Svete mise u Platu u 8,30 a u Mlinima u 10,00; 11,15 sati
U našoj karitativnoj akciji prošle nedjelje prikupljeno je 8.045,00 kn. Naši mladi su sve organizirali i radili. Zahvaljujem svima. Prihod od ove akcije podijeljen je obiteljima s više djece.
U subotu 4. svibnja 2019. godine u mandaljeni održati će se biskupijski susret mladih. Pozivam naše mlade da se uključe i prijave na susret. Prijaviti se može preko župe do 29. travnja.
U subotu 11. svibnje 2019. održati će se biskupijski susret ministranata u župi sv. Mihovila na Lapadu. Prijave se primaju do 5. svibnja 2019.
Vijeća za život i obitelj organizira  duhovnu obnovu za obitelji u subotu 11. svibnja 2019. uoči Majčinog dana u Franjevačkomsamostanu sv. Jeronima u Slanom. Prijaviti se može do 06. svibnje izravno na Vijeće za obitelj dubrovačke biskupije.
Zahvaljujem svima koji su na bilo koji način sudjelovali u pripremi i u liturgiji Velikoga Tjedna. Časnim sestrama, napose s. Bosiljki koja je po cijele dane bila u crkvi, našim pjevačima na čelu sa s. Ivankom, Zahvaljujem Fabričerima, ministrantima i svima vama na dostojanstvenom i pobožnom sudjelovanju u svetim obredima Velikog tjedna.

Zahvaljujem restoranu „Flamingo“ za prikle na Veliki Patak, a za današnje pinice od pekari Lasić, pa poslije mise možemo ih isprobati kakve su.
Hvala obiteljima  MASAR i FJOROVIĆ za cvijeće kojim je ukrašena crkva i Isusov grob.

Zahvaljujem i svim bratstvima za uskrsna jaja – pisanice koje ćemo podijeliti nakon blagoslova hrane.

SRETAN VAM I BLAGOSLOVLJEN USKRS!

Back to Top