Župne obavijesti - 3. nedjelja Došašća

Danas je 3. Nedjelja Došašća. Ujedno je i Nedjelja Caritasa. Sva prikupljena milostinja ide za Caritas, odnosno za one koji su u potrebi.

Nedjelja: 23. prosinca – IV. NADJELJA DOŠAŠĆA
Sveta mise:    Plat:- 08,30
Mlini: - 10,00; 11,15

     Božićna ispovijed biti će u subotu 22. prosinca od 15,00 do 16,30 sati. Svaki dan prije mise zornice tko želi ima mogućnosti ispovijedanja. Nemojte čekati Badnji dan, ili pred samu ponoćku, jer tada neću imati vremena za ispovijedanje.

     Danas je prodaja božićnih ukrasa u organizaciji naši mladih i obitelji pod nazivom „IMAJ SRCE ZA DRUGE“. Prigodni program prodaje je ispod platana od 15,00 sati – frigat će se prikle, pjevati božićne pjesme, a sav prikupljeni novac ide za potrebite obitelji naše župe.

     Blagoslov obitelji započet ćemo u četvrtak 27. prosinca, a raspored možete preuzeti na stoliću u dnu crkve. Biti će objavljen i na mrežnim stranicama župe.

         Ispovijed starih, nemoćnih i bolesnika je sutra u ponedjeljak 17. i utorak 18. prosinca. Počinjemo iz Plata nakon mise u 8 sati.

     U utorak na zornicu skauti nam donose „Betlehemsko svijetlo“, koje će te upalivši ga, moći ponijeti svojim domovima.

     Dubrovačka biskupija, uz svećenike, redovnike, redovnice, suradnike i vjernike, poziva predstavnike vjerskog, kulturnog, akademskog i političkog života, i sve ljude dobre volje da dođu na prigodno druženje u povodu Božića i božićnih blagdana u utorak, 18. prosinca 2018., u 12.00 sati u klaustru nekadašnjeg samostana svete Klare u Gradu.
U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, okupit ćemo se u dvorani Ivana Pavla II.
Neka nam ovo druženje bude prilika da svojom blizinom jedni drugima
budemo svjedoci božićne radosti.

Back to Top